Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Acteur worden of actrice worden?

Veel mensen dromen er van: acteren in een film, televisieserie of in het theater. Maar hoe word je acteur?

Het doel van deze blog is om zo veel mogelijk gratis tips over acteren te delen.

Onderwerpen die aan bod zullen komen:

– Waar vind je de beste acteerlessen? Acteerlessen voor je kind of acteerlessen voor volwassenen. Acteerlessen voor beginners zijn natuurlijk anders dan acteerlessen voor gevorderden. Als je het één dagje wil uitproberen kun je kijken naar een workshop acteren. Maar als je wekelijks les wil dan vraag je je misschien af: waar vind ik de beste toneelcursus?

– Of wil je echt professioneel acteur worden gaan… Wat is de beste toneelschool? Ga je naar een MBO theateropleiding of een HBO theateropleiding? Misschien ben je al volwassen en is een deeltijd theateropleiding meer iets voor jou.

– Geen zin, tijd of geld voor een opleiding? Dan vraag je je misschien af: hoe word ik acteur zónder opleiding? Hebben alle acteurs de toneelschool gedaan? Kan je eigenlijk zonder opleiding acteur worden?

– En dan wil je je inschrijven bij een castingbureau. Maar wat is het beste castingbureau? Ben je op zoek naar een castingbureau voor je kind? Of toch liever een casting bureau voor volwassenen? Welk castingbureau in Nederland of castingbureau in België is het beste? En welke moet je vooral níet hebben? Welk castingbureau is goed voor reclame casting, oftewel commercials? Is een castingbureau ook op zoek naar fotomodellen? Of moet je je dan inschrijven bij een modellenbureau?

– Waar vind je een film auditie? Een TV auditie? Of audities op het gebied van acteren in het algemeen? Waarvoor worden überhaupt acteurs gezocht?

Wil je graag persoonlijk gecoacht worden op dit vlak? Neem dan contact op via het contactformulier.

#acteurworden #actriceworden #acteren #acteerlessen #acteertips #acteeradvies

Advertentie

Eén reactie op “Acteur worden of actrice worden?”

  1. De kennis die ze bij Castingcoach hebben is echt heel fijn en helpt je echt verder. Door hun eerlijke advies heeft het mij tot nieuwe inzichten gebracht. Ook de communicatie is snel en daadkrachtig. Ze hebben me echt gemotiveerd om echt mijn carrière naar een hoger plan te tillen! Ik kom zeker weer terug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s