Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Services

Stel al jouw vragen over acteren en castings wanneer het jou uitkomt en krijg de persoonlijke aandacht die je verdient.

Services

Beginners

Stel, jij hebt er altijd van gedroomd om acteur of actrice te worden maar je hebt geen idee hoe je moet beginnen. Waar kan ik de beste acteer lessen vinden? Hoe krijg ik een rol in een film? Hoe kan ik in een toneelstuk spelen? Welke castingbureaus zijn er? Waar kan ik audities vinden? Ik kan je helpen om de eerste stapjes te zetten.

Auditie doen voor de toneelschool

Help! Je gaat auditie doen voor de toneelschool! Misschien ben je op zoek naar een monoloog of wil je weten hoe je een monoloog het beste kunt voorbereiden. En wat gebeurd er in de in de volgende rondes? Wat is belangrijk en waar wordt opgelet? Hoe bereid je je het beste voor? Waarom ben ik níet door? Wat betekent mijn feedback? Met al deze vragen kan ik je helpen!

Marketing

Misschien heb je veel professionele ervaring of misschien moet je jouw eerste rolletje nog binnen slepen. Maar het is hoe dan ook belangrijk: hoe zet je jezelf in de markt? Hoe hoort dit er allemaal uit te zien: castingfoto’s, CV, showreel, website, Instagram, Facebook, IMDB, Wikipedia, ACT, Spotlight? Moet ik zelf castingbureaus mailen? Hoe blijf ik ‘on top of mind’ bij castingbureaus? Mag ik zelf regisseurs benaderen? Of simpelweg: hoe presenteer ik mezelf als acteur?

Een paar rolletjes gespeeld

Je hebt een paar rolletjes gespeeld in studentenfilms of misschien zelfs in professionele producties. Maar hoe kom je nu verder? Waarom bellen de castingbureaus nooit? Hoe maak ik een showreel? Heb ik een agent nodig? Wat doet een agent voor je in Nederland? Ik help je om je carrière naar een volgend level te tillen.

Selftape maken

Joepie! Je mag auditie doen voor een nieuwe Netflix serie, maar ook HELP! Want je moet een selftape maken. Hoe maak je een selftape? Hoe werkt deze digitale manier van auditie doen? Heb je een speciale camera, lampen en geluidsapparatuur nodig? Hoe regisseer je je jezelf? Hoe sla je het bestand op?


Casting

Heb je een casting en heb je hulp nodig met de voorbereiding? Of ben je nog onzeker over hoe een casting in zijn werk gaat en wat er van je verwacht wordt? Hoe val je op tussen alle anderen auditanten?

Casestudy’s

Casestudy Pim

Pim (16) had al een paar keer gefigureerd maar droomde ervan een hoofdrol te spelen in een grote bioscoopfilm of televisieserie. Samen werkten we aan zijn presentatie en inschrijvingen en al snel had hij zijn eerste echte rol te pakken!

Casestudy Peter

Peter (69) had al vele rollen gespeeld in het theater maar toen hij aanvragen begon te krijgen voor ‘selftapes’ was hij het spoor even bijster. Hoe werkt deze nieuwe vorm van digitaal audities doen? Hoe zorg je ervoor dat het professioneel overkomt? Samen oefenden we met het maken van selftapes.

Testimonials

“Ik had nooit gedacht dat er zo veel castingbureaus zouden zijn. De coach heeft me, na 10 jaar in het vak, laten zien dat er wel 40 bureaus zijn. Ik heb me meteen ingeschreven en al een auditie gedaan!”

Truus, 40.

“Ik wilde toelatingsproeven gaan doen op HBO toneelacademies en de coach heeft me geholpen met het uitkiezen van een monoloog die echt bij mij past en geholpen met het voorbereiden.
And guess what? Ik ben door!”

David, 18.

Laten we samen aan jouw acteer carrière werken.

Advertentie